WhatsApp:
0752776939
• Display cu touchscreen si rama Sony D6603, D6643, D6653, D6616, Xperia Z3 - 249.99 lei • Display Allview M9 Luna - 39.99 lei • Display cu touchscreen si rama Samsung SM-G950F Galaxy S8 - 1049.99 lei • Display cu touchscreen si rama Huawei P20 Lite, ANE-LX1 - 239.99 lei • Display cu touchscreen HTC U11 negru - 289.99 lei • Display cu touchscreen Sony E5803, E5823, Xperia Z5 Compact - 239.99 lei • Display cu touchscreen si rama Sony Xperia XZ Premium, G8141, G8142 - 549.99 lei • Display cu touchscreen si rama Huawei Mate 10 Lite, RNE-L01, RNE-L21, RNE-L23, G10 - 209.99 lei • Display cu touchscreen Huawei Mate 10 Lite, RNE-L01, RNE-L21, RNE-L23, G10 - 149.99 lei • Display cu touchscreen Huawei P Smart, FIG-LX1, FIG-LA1, FIG-LX2, FIG-LX3 - 199.99 lei • Display cu touchscreen Huawei Y6 2018 ATU-LX3, ATU-L11, ATU-L21, ATU-L22 - 149.99 lei • Placa cu conector alimentare Nokia 5, TA-1024, TA-1027, TA-1044, TA-1053 - 49.99 lei • Banda cu conector alimentare si date Xiaomi Mi 4 - 34.99 lei • Placa cu conector alimentare si date Xiaomi Redmi 3S - 34.99 lei • Display cu touchscreen Samsung SM-J500FN Galaxy J5 - 214.99 lei • Display cu touchscreen Samsung SM-A320F Galaxy A3 2017 - 359.99 lei • Display touchscreen Samsung SM-A510F, Galaxy A5 2016 - 389.99 lei • Display cu touchscreen Samsung SM-J730F Galaxy J7 2017 - 419.99 lei • Display cu touchscreen Samsung SM-J710F, Galaxy J7 2016 - 304.99 lei • Display cu touchscreen si rama Samsung SM-N950F Galaxy Note 8 - 1099.99 lei • Display cu touchscreen si rama Samsung SM-G955F Galaxy S8 Plus - 1089.99 lei • Display cu touchscreen si rama Samsung SM-G965F Galaxy S9+ violet - 1199.99 lei • Display cu touchscreen Samsung SM-A530F Galaxy A8 2018 - 449.99 lei • Folie sticla securizata Huawei Honor 7 Lite - 24.99 lei • Folie protectie tableta Amazon Kindle Fire HD Clear - 24.99 lei • Folie siliconica iPhone 6, 6S full cover - 24.99 lei • Folie siliconica iPhone 7 full cover - 24.99 lei • Folie siliconica Samsung Galaxy J3 2017 full cover - 24.99 lei • Folie siliconica Samsung Galaxy J5 2017 full cover - 24.99 lei • Folie sticla securizata Samsung Galaxy J3 2016 - 24.99 lei • Folie sticla securizata Samsung Galaxy A5 2017 - 24.99 lei • Folie sticla securizata Samsung Galaxy A3 (A300F) - 24.99 lei • Folie sticla securizata iPhone 6 Plus - 24.99 lei • Folie sticla securizata iPhone 6 - 24.99 lei • Magnetic slim Huawei P9 Lite - 24.99 lei • Magnetic slim Samsung Galaxy J3 2016 - 24.99 lei • Incarcator retea 2A de calitate mini USB - 29.99 lei • Casti tip iPhone de calitate - 24.99 lei • Casti metalice aurii universale - 24.99 lei • Cablu de date micro usb de calitate - 24.99 lei • Cablu de date micro USB tip C de calitate - 24.99 lei • Folie sticla securizata Samsung Galaxy A3 2016 - 24.99 lei • Folie sticla securizata Samsung Galaxy A5 2016 - 24.99 lei • Folie sticla securizata Samsung Galaxy S6 - 24.99 lei • Folie sticla securizata Samsung Galaxy J5 2015 - 24.99 lei • Folie sticla securizata Samsung Galaxy J5 2017 - 24.99 lei • Folie sticla securizata Samsung Galaxy J3 2016 (J320) - 24.99 lei • Folie sticla securizata Huawei P10 Lite - 24.99 lei • Folie sticla securizata Samsung Galaxy J2 2016 - 24.99 lei • Folie sticla securizata Huawei P8 Lite 2017 - 24.99 lei
Comparaţi 0 produse
0 produse în coş

Pentru asigurarea protectiei persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, Parlamentul European si Consiliul au adoptat Regulamentul General de Protectie a Datelor (UE) nr. 679/2016 (RGPD).

In conformitate cu prevederile acestui regulament, persoana vizata are urmatoarele drepturi:
- Dreptul de a obtine de la S.C. Webstore Online S.R.L., la cerere si in mod gratuit, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de S.C. Webstore Online S.R.L., iar daca datele sunt prelucrate de S.C. Webstore Online S.R.L. persoanei in cauza i se garanteaza dreptul de a avea acces la aceste date;
- Dreptul de a obtine de la S.C. Webstore Online S.R.L., la cerere si in mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor (dreptul de a fi uitat) a caror prelucrare nu este conforma cu Regulamentul;
- Dreptul de a obtine de la S.C. Webstore Online S.R.L., la cerere si in mod gratuit notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele oricarei operatiuni efectuate conform Regulamentului, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;
- Dreptul de a se opune si de a restrictiona in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare; in caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza;
- Dreptul la portabilitatea datelor, adica primirea datelor personale, la cerere, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic. De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor protejate de Regulament persoana vizata se poate adresa ANSPDCP - Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau/si instantelor de judecata.

Perioada de prelucrare a datelor dvs. personale este de 18 luni pentru produsele achizitionate pe site.

Va informam ca pentru achizitionarea produselor din magazinul nostru online, este necesar sa va dati acordul privind „Termeni şi condiţii” si acordul pentru livrarea produselor.

S.C. Webstore Online S.R.L. nu va divulga informaţiile dvs. personale pe care le introduceţi la creearea unui cont de utilizator, informaţiile privind istoricul comenzilor şi nu vă va trimite oferte şi email-uri publicitare dacă dvs. nu aţi optat pentru această informare atunci când v-aţi creeat cont de utilizator pe site-ul nostru.

S.C. Webstore Online S.R.L. NU VA FURNIZA datele Dvs. personale nici unui partener, companie sau institutie, FOLOSIND DATELE DVS. PERSONALE STRICT PENTRU FACTURARE SI EXPEDIEREA COMENZILOR.

S.C. Webstore Online S.R.L. a transmis o solicitare Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, care a fost înregistrată la registratura generală a autorităţii de supraveghere sub nr. 5974/2018 pentru care s-a primit rezolutia nr. 0014657 din data de 27.04.2018, pe care v-o prezentam in continuare:

"Prelucrarea notificată având scopul declarat - STRICT PENTRU FACTURARE SI EXPEDIEREA COMENZILOR - nu a fost înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal.

Astfel, vă aducem la cunoştinţă că potrivit Deciziei nr. 200/2015 a Preşedintelui Autorităţii de Supraveghere, publicată în Monitorul Oficial nr. 969 din 28 decembrie 2015, potrivit căreia notificarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere nu mai este necesară, cu excepţia cazurilor enumerate Ia art. 1 alin. (1), art. 2 şi art. 5 din acelaşi act normativ. Totodată, vă rugăm să aveţi în vedere prevederile art. 1 alin. (2) din aceeaşi decizie („notificarea nu este necesară atunci când prelucrarea este prevăzută de lege”).

Scutirea de obligaţia de a notifica autoritatea de supraveghere nu vă exonerează, în calitate de operator în sensul Legii nr. 677/2001, de îndeplinirea celorlalte obligaţii care vă revin potrivit dispoziţiilor legale aplicabile în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal, cu precădere a celor privind asigurarea informării persoanelor vizate, precum şi a confidenţialităţii şi securităţii datelor.

Vă aducem la cunoştinţă că de pe site-ul autorităţii de supraveghere aveţi posibilitatea de a obţine informaţii cu privire la obligaţiile ce revin operatorilor în contextul prelucrării datelor cu caracter personal reglementate prin Legea nr. 677/2001, modificată şi completată, precum şi informaţii privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, potrivit notificării nr. 2447, în conformitate cu Legea nr. 677/2001, în scopul îndeplinirii atribuţiilor legale de înregistrare a notificărilor şi statistică. Datele pot fi dezvăluite unor terţi în baza unui temei legal justificat. Vă puteţi exercita drepturile de acces, de intervenţie şi de opoziţie în condiţiile prevăzute de Legea nr.677/2001, printr-o cerere scrisă, semnată şi datată, trimisă pe adresa autorităţii."


Pentru mai multe detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati site-ul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal - www.dataprotection.ro


Actualizat: 26 august 2019
Autentificare
Viziteaza site-ul reparatii-telefoane-mobile.eu pe ShopMania
mobilPay
Verified by Visa
Online Shopping Security | SecureCode Credit Card Security | MasterCard
Visa Europe
Credit Cards, Debit Cards & Services | MasterCard